Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

Βάραθρο Τσικουρέλι-Βοιωτίας.

Το Σάββατο 4/6/2016, με την όμορφη παρέα του Θανάση Ξανθόπουλου,του Πάνου Καρούτσου και του Σπύρου Πλακουτση,επισκεφτήκαμε το Βάραθρο Τσικουρέλι στη Βοιωτία.


Πρόκειται για ένα - καλά κρυμμένο απο τη φύση και φυλασσόμενο απο τις εκατοντάδες πεταλουδίτσες και κάθε άλλο πετούμενο της περιοχής- βάραθρο 35 περίπου μέτρων, που αποτελείται απο δύο αίθουσες, με πλούσιο και εντυπωσιακό διάκοσμο.Μετά το πρώτο κατέβασμα (20μ), ανοίγεται μια μεγάλη και στολισμένη αίθουσα, στο τέλος της οποίας υπάρχει μικρό κατέβασμα(7μ) που οδηγεί σε ένα μικρό στολισμένο αιθουσάκι, που δείχνει να είναι το τέλος του σπηλαίου.





Στη μέση περίπου και αριστερά της πρώτης αίθουσας, υπάρχει ένα παράθυρο, που οδηγεί-μετά απο μια μικρή αναρρίχηση και  ένα κατέβασμα 13περίπου μέτρων- σε μια μικρότερη,επισης στολισμένη και εντυπωσιακή αίθουσα..













Κάπου εδώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά για την υπέροχη παρέα και να κλείσω τη σημερινή μου ανάρτηση, με την φράση του Παναγιώτη Κ.

"Πραγματικά είναι πολυ ευχάριστο για ολους μας να συναντούμε και να γνωρίζουμε άτομα που μοιράζονται την ιδια τρελα και αγάπη για αυτο που κάνουμε."